Vlaková linka pražské integrované dopravy S7 - Čápová, Eva (2021)
Tato práce se zaměřovala na analýzu linky pražské integrované dopravy S7, přesněji analýzu situace týkající se četných zpoždění, nedojetí spojů a omezení na této trati. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Kdy je v teoretické části zpracována literární rešerše a dále popsána trať S7 z obecného hlediska, vlaky nacházející se na trati, železniční zařízení a jízdní řády. V praktické části bylo nutné situaci kvantifikovat, tedy pomocí reálných průměrných zpoždění vlaků, průměrné frekvence zpoždění a maximálních a minimálních zpoždění.