Kvalita poskytování auditorských služeb - Zemanová, Jana; Müllerová, Libuše, 1945-; Šindelář, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou kvality auditorských služeb z pohledu vlivu legislativy a uložených kárných opatření na auditory podléhající kontrole. Cílem této práce je zjistit, zda návrhy a uložená kárná opatření, reflektující legislativu zkoumaného roku, kvalitu auditorských služeb zvyšují. Práce se opírá o analýzu zpráv KAČR o výsledcích kontrol kvality, analýzu zpráv o činnosti RVDA a analýzu Rozhodnutí se zjištěními z registru auditorů a auditorských společností vedený u KAČR, kterým byla kárná opatření uložena.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses