Analýza procesů okresního fotbalového svazu - Filip, Petr (2022)
Cílem této práce je nalézt a zmapovat procesy, které jsou na Okresním fotbalovém svazu Praha Západ. První kapitola práce se věnuje rešerši dostupné literatury a popisu vybraných metod. Druhá kapitola se věnuje definování klíčových pojmů pro potřeby této práce. Třetí kapitola ukazuje možnosti, jak přistoupit ke sběru dat. Zároveň popisuje vhodnost jednotlivých přístupů pro potřeby této práce. Praktická část, ve čtvrté kapitole, obsahuje sběr dat o procesech z organizace. Dochází zde k modelování získaných procesů, které byly nalezeny na základě rozhovorů.