Analýza procesů okresního fotbalového svazu - Filip, Petr; Novotný, Jakub, 1977-; Smrčka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem této práce je nalézt a zmapovat procesy, které jsou na Okresním fotbalovém svazu Praha Západ. První kapitola práce se věnuje rešerši dostupné literatury a popisu vybraných metod. Druhá kapitola se věnuje definování klíčových pojmů pro potřeby této práce. Třetí kapitola ukazuje možnosti, jak přistoupit ke sběru dat. Zároveň popisuje vhodnost jednotlivých přístupů pro potřeby této práce. Praktická část, ve čtvrté kapitole, obsahuje sběr dat o procesech z organizace. Dochází zde k modelování získaných procesů, které byly nalezeny na základě rozhovorů.
Vedoucí práce: Jakub Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses