Vývoj IT řešení integrující IS podniku s aplikací dodavatele logistické služby - Fejer, Andrej (2022)
Diplomová práce se zabývá problémem integrace informačního systému firmy a aplikace dodavatele logistické služby za účelem zlepšení podpory obchodního oddělení v části workflow spojeného s objednáním přepravy a sledováním finálního dodání zboží zákazníkovi. Této integrace je dosaženo pomocí webových služeb, zejména protokolu SOAP a značkovacího jazyka XML.