Vývoj IT řešení integrující IS podniku s aplikací dodavatele logistické služby - Fejer, Andrej; Gála, Libor, 1965-; Brázda, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Diplomová práce se zabývá problémem integrace informačního systému firmy a aplikace dodavatele logistické služby za účelem zlepšení podpory obchodního oddělení v části workflow spojeného s objednáním přepravy a sledováním finálního dodání zboží zákazníkovi. Této integrace je dosaženo pomocí webových služeb, zejména protokolu SOAP a značkovacího jazyka XML.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses