Komunikační strategie krušnohorské hřebenovky - Kantková, Kristýna; Jarolímková, Liběna; Žufan, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Komunikační strategie je nedílnou součástí marketingu firem, podniků a institucí nejen v cestovním ruchu. Rozložení množství turistů v destinacích lze v dnešní době ovlivnit správnou marketingovou komunikací. Tato práce si klade za cíl sestavit komunikační strategii pěší trasy, konkrétně krušnohorské hřebenovky v Ústeckém kraji. V teoretické části práce je provedena syntéza relevantní literatury. Praktická část práce obsahuje případové studie provedené na čtyřech vybraných pěších trasách a vlastní návrh komunikační strategie krušnohorské hřebenovky. Tento návrh zahrnuje cíle komunikace, popis cílové skupiny a marketingového sdělení, volbu komunikačního mixu a časový plán. Práce bude využita Klubem českých turistů a Obecně prospěšné společnosti České Švýcarsko, kteří jej použijí jako podklad pro svou další činnost během komunikace Hřebenovky ve své oblasti.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses