Vliv Brexitu na právní úpravu vývozu do Velké Británie - Králová, Anna; Švarc, Zbyněk, 1950-; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce pojednává o problematice vlivu Brexitu na právní úpravu vývozu do Velké Británie. Cílem práce je charakterizovat právní úpravu vývozu do Spojeného království po Brexitu, včetně identifikace podstatných změn a nových podmínek pro společný obchod, v porovnání s předchozím vztahem, kdy Spojené království bylo členskou zemí EU. V práci jsem se věnovala dvěma dohodám, které upravují vývoz zboží do Spojeného království po Brexitu, zaměřila se na nastalé změny z těchto dohod vyplývající a práci doplnila uvedením specifik vývozu licencovaného zboží.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses