Nový luxus jako součást venkovského cestovního ruchu v České republice. - Bazalytska, Uliana (2023)
Cílem práce je ověřit existenci a potenciál luxusního cestovního ruchu ve venkovských oblastech České republiky. Přínosem této práce bude poskytnutí nového, odlišného pohledu na využití možností, které se otevírají v segmentu venkovského cestovního ruchu se zaměřením na „luxus jako inovativnost“. Tato práce se může stát informačním a inspirativním zdrojem pro budoucí podnikatele, kteří plánují zacílit své podnikatelské aktivity právě do sféry nového luxusu v prostředí venkova v České republice.