Nový luxus jako součást venkovského cestovního ruchu v České republice. - Bazalytska, Uliana; Bejdáková, Blanka; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem práce je ověřit existenci a potenciál luxusního cestovního ruchu ve venkovských oblastech České republiky. Přínosem této práce bude poskytnutí nového, odlišného pohledu na využití možností, které se otevírají v segmentu venkovského cestovního ruchu se zaměřením na „luxus jako inovativnost“. Tato práce se může stát informačním a inspirativním zdrojem pro budoucí podnikatele, kteří plánují zacílit své podnikatelské aktivity právě do sféry nového luxusu v prostředí venkova v České republice.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses