Srovnání nákupní cesty zákazníků v kamenných prodejnách a při online prodeji - Španihelová, Pavla; Procházková, Markéta; Hašová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem diplomové práce je zjištění a popsání možností ovlivnění nákupní cesty v kamenných prodejnách a při online prodeji potravin. Teoretická část je věnována poznatkům a pojmům z oblasti spotřebního chování, nákupního chování, ale také vyčleněním jednotlivých metod ovlivnění nákupní cesty a tím oslovení zákazníka. V další, metodologické části, jsou popsány použité metody výzkumu (rozhovor a anketa) a jsou definované výzkumné otázky. Navazující praktická část poté analyzuje kvantitativní výzkum pomocí ankety a na základě shrnutí výsledků jsou poté v závěru uvedeny návrhy a doporučení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses