Vliv pandemické krize na změny v personálním marketingu v ubytovacích a stravovacích zařízeních - Coufalová, Klára; Žufan, Jan; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato diplomová práce s názvem „Vliv pandemické krize na změny v personálním marketingu v ubytovacích a stravovacích zařízeních“ se zabývá problematikou pandemie covid-19 a jejím dopadem na zařízení cestovního ruchu. Hlavním cílem práce je zjistit, zda pandemická krize měla dopad na změny v politice personálního marketingu v ubytovacích a stravovacích zařízení a zda ovlivnila získávání pracovníků v daných organizacích. Dalším cílem výzkumu je zjistit, které oblasti personálního marketingu byly ve zmíněných zařízeních ovlivněny nejvíce. Pro dosažení stanovených cílů byly ve výzkumu použity dvě metody. Těmi jsou analýza pracovních nabídek v zařízeních ubytovacího a stravovacího sektoru před krizí a během krize a hloubkové rozhovory s vedoucími pracovníky vybraných hotelů a restaurací. V závěru výzkumu je zahrnuta komparace získaných informací a syntéza poznatků do doporučení zaměstnavatelům.
Vedoucí práce: Jan Žufan
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses