Nabídka a potenciál pop-up restaurací v Praze - Jeřábek, Marek; Bejdáková, Blanka; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce si klade za cíl shrnout a popsat nabídku a potenciál pop-up restaurací v České republice se zaměřením na Prahu. Porovnává vybraná gastronomická zařízení a také komentuje názory spotřebitelů. Teoretická část poskytuje doplňující informace o trendech v moderní gastronomii a vysvětluje pojem pop-up. Práce také popisuje historii tohoto trendu. Přidává mnoho příkladů podniků nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. V neposlední řadě práce popisuje a komentuje výsledky výzkumu spotřebitelského vnímání, který byl proveden dotazníkovou metodou. Tyto data slouží jako důležitý zdroj pro SWOT analýzu a závěr práce.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses