Online komunikační strategie společnosti Zalando - Rohová, Tereza (2022)
Tématem této bakalářské práce je online komunikační strategie společnosti Zalando. Hlavním cílem práce je zjistit znalost značky, spokojenost s e-shopem a vnímání reklamy společnosti Zalando. Dílčí cíle jsou identifikace preferencí spotřebitelů v oblasti online nákupů oblečení, určení hlavních faktorů komunikační strategie ovlivňující nákupní chování spotřebitelů a zjištění důležitých aspektů reklamy e-shopů s oblečením. Na základě prozkoumání preferencí a trendů ze sekundárních zdrojů, vlastního primárního výzkumu a analýzy současné on-line komunikační strategie byla vytvořena doporučení pro její zlepšení.