Dopad pandemie Covid 19 na on-line nákup potravin na českém trhu - Veselá, Tereza; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu dopadů pandemie COVID-19 na nákupní chování spotřebitelů na českém trhu a na základě analýzy stávající marketingové komunikace tří e-shopů se zaměřením na sortiment potravin formulovat konkrétní návrhy a doporučení. Za účelem splnění tohoto cíle byla provedena literární rešerše, analýza současné marketingové komunikace e-shopů Rohlík, Košík a iTesco a vlastní dotazníkové šetření. Z šetření vyplynulo mimo jiné to, že v důsledku pandemie COVID-19 se zvýšil počet zákazníků nakupujících potraviny přes internet. Každému e-shopu bylo doporučeno několik návrhů na vylepšení marketingové strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses