Animační služby české cestovní kanceláře - tvorba nového programu pro děti - Hurdichová, Tereza (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na animační služby, převážně pak na animační program, jeho sestavení a vyzkoušení v praxi. V úvodní části jsou popsány jednotlivé pojmy, které s tímto tématem souvisí, jako animační služby a jejich zabezpečení, do kterého spadá organizační, personální, materiální a ekonomické zabezpečení. Dále se práce věnuje vybrané cestovní kanceláři a jejímu animačnímu klubu pro děti. Součástí práce jsou vypracované a podrobně popsané 2 animační programy pro děti. V závěru práce se nachází vyhodnocení dotazníkového šetření týkající se realizace programu.