Animační služby české cestovní kanceláře - tvorba nového programu pro děti - Hurdichová, Tereza; Petrů, Zdenka, 1953-; Fodor, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na animační služby, převážně pak na animační program, jeho sestavení a vyzkoušení v praxi. V úvodní části jsou popsány jednotlivé pojmy, které s tímto tématem souvisí, jako animační služby a jejich zabezpečení, do kterého spadá organizační, personální, materiální a ekonomické zabezpečení. Dále se práce věnuje vybrané cestovní kanceláři a jejímu animačnímu klubu pro děti. Součástí práce jsou vypracované a podrobně popsané 2 animační programy pro děti. V závěru práce se nachází vyhodnocení dotazníkového šetření týkající se realizace programu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses