Současné trendy ve švýcarském nation brandingu - Sochor, Jiří (2022)
Diplomová práce se zabývá aktuálními trendy v mezinárodním prostředí a tím, jak se projevují v konkrétních nation brandingových aktivitách Švýcarska. Cílem práce je určit, do jaké míry mají tyto trendy vliv na příliv zahraničních turistů a na mezinárodní image země.