Současné trendy ve švýcarském nation brandingu - Sochor, Jiří; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zabývá aktuálními trendy v mezinárodním prostředí a tím, jak se projevují v konkrétních nation brandingových aktivitách Švýcarska. Cílem práce je určit, do jaké míry mají tyto trendy vliv na příliv zahraničních turistů a na mezinárodní image země.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses