Důvody růstu ženského podnikání v letech 2010-2020 - Chalupská, Veronika; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zabývá důvody růstu ženského podnikání v letech 2010-2020. Hlavním cílem práce je identifikace důvodů, proč ženy více samy zakládají společnosti a zhodnocení, ve kterých oborech ženy podnikají nejvíce. V teoretické části práce je vymezena historie ženského podnikání a vyvíjející se podnikatelské trendy související s důvody růstu ženského podnikání. V praktické části práce je prostřednictvím metodiky dotazníkového šetření zkoumáno, z jakých důvodů ženy zakládají společnosti, v jakých odvětví a co vnímají jako překážky.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses