Sociální sítě a jejich vliv na Generaci Y v turismu - Šmíd, Adam; Janeček, Petr; Pichlík, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se věnuje vlivu sociálních sítí na turismus s ohledem na generaci Y. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části byla provedena rešerše české literatury k tématům souvisejícím s prací, a to definicí turismu, marketingu v turismu, generaci Y a následně metod vhodných k analýze vybraného subjektu. V praktické části práce pak byla provedena analýza jak vnějšího prostředí vybraného střediska, tak také vybraných konkurentů a jejich aktivit na sociálních sítích. Tyto analýzy pak sloužili jako podklad pro návrh strategie na sociálních sítích střediska Lísek ČR.
Vedoucí práce: Petr Janeček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses