Konkurenceschopnost vybranných značek firmy Calzedonia Group na českém trhu - Duong, Nguyet Hanh (2022)
Na českém trhu působí mnoho retailových značek. Mezi ně patři i značky od italské společnosti Calzedonia Group, které nabízí svým zákazníkům punčochové zboží, spodní prádlo, plavky a další produkty. V práci se čtenáři blíže seznámí se značkami Calzedonia, Intimissimi a Tezenis a marketingovou strategií společnosti. Cílem práce je ohodnotit komunikaci a konkurenceschopnost společnosti a následně podat doporučení ke zlepšení těchto prvků. Součástí práce je vlastní kvantitativní výzkum ohledně image značek Calzedonia Group a analýza konkurence prostřednictvím Porterovy a SWOT analýzy.