Flexibilní pracovní doba - Kyšperská, Simona; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem diplomové práce je analýza flexibilní pracovní doby s provedením kvantitativního dotazníkového šetření zkušeností, názorů a očekávání od pracovní doby studentů VŠE v Praze. Teoretická část práce se zabývá představením jednotlivých druhů flexibilní pracovní doby s analýzou všech výhod a nevýhod s ní spojených. Dále jsou rozebrány všechny aspekty home office s daty během covidu-19. Uvedena jsou některá fakta týkající se budoucnosti flexibilní pracovní doby včetně několika principů, kterých by se měli držet zaměstnavatelé při zavádění flexibility na pracovištích. V praktické části práce jsou rozebrány výsledky výzkumu ohledně zkušeností studentů s flexibilní pracovní dobou před a po pandemii covidu-19, názory studentů ohledně flexibilní pracovní doby a jejich výhledy do budoucna. Korelační analýza odhalila závislosti názorových odpovědí.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses