Životní cyklus cloudových ERP systémů - Smetana, Matěj (2022)
Tato diplomová práce řeší problematiku životního cyklu cloudového ERP systému. Cílem práce bylo definovat a realizovat přechod on-premise ERP systému organizace do prostředí cloudového. Realizace proběhla formou návrhů jednotlivých strategií a procesů nutných pro efektivní a ucelený přechod firmy do nového cloudového prostředí.