Životní cyklus cloudových ERP systémů - Smetana, Matěj; Svatá, Vlasta, 1952-; Vaněk, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato diplomová práce řeší problematiku životního cyklu cloudového ERP systému. Cílem práce bylo definovat a realizovat přechod on-premise ERP systému organizace do prostředí cloudového. Realizace proběhla formou návrhů jednotlivých strategií a procesů nutných pro efektivní a ucelený přechod firmy do nového cloudového prostředí.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses