Dopad pandemie covid-19 na odvětví fashion - Jeřábková, Dominika (2022)
Cílem této diplomové práce je analyzovat dopady pandemie covid-19 na odvětví fashion v České republice, a to analýzou sekundárních dat a konstrukcí primárního výzkumu. První teoretická část práce se zabývá fashion a onemocněním covid-19 obecně, shromážděním sekundárních dat za účelem dalšího mapování vývoje a metodologií praktické části. Následuje praktická část, která obsahuje analýzu ve formě strukturovaných rozhovorů s oděvními designéry a její vyhodnocení. Poté je realizována diskuse a stanovena konkrétní doporučení dotčeným subjektům pro jejich budoucí fungování v daném odvětví.