Dopad pandemie covid-19 na odvětví fashion - Jeřábková, Dominika; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem této diplomové práce je analyzovat dopady pandemie covid-19 na odvětví fashion v České republice, a to analýzou sekundárních dat a konstrukcí primárního výzkumu. První teoretická část práce se zabývá fashion a onemocněním covid-19 obecně, shromážděním sekundárních dat za účelem dalšího mapování vývoje a metodologií praktické části. Následuje praktická část, která obsahuje analýzu ve formě strukturovaných rozhovorů s oděvními designéry a její vyhodnocení. Poté je realizována diskuse a stanovena konkrétní doporučení dotčeným subjektům pro jejich budoucí fungování v daném odvětví.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses