Vliv marketingových výdajů na růst značek společnosti Kraft Heinz - Šmejkalová, Martina (2022)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým rozpočtem na značky FMCG společnosti Kraft Heinz. Cílem je určit zda je tento rozpočet na značky společnosti dostačující či nedostačující pomocí robustní metodologie zařazování značek do archetypů a na základě toho určit adekvátní procento rozpočtu z celkových tržeb značky. Diplomová práce také obsahuje návrh automatizace celého procesu ke sledování vývoje tržeb a procenta rozpočtu na dané značky.