Vliv marketingových výdajů na růst značek společnosti Kraft Heinz - Šmejkalová, Martina; Čermáková, Elvíra; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým rozpočtem na značky FMCG společnosti Kraft Heinz. Cílem je určit zda je tento rozpočet na značky společnosti dostačující či nedostačující pomocí robustní metodologie zařazování značek do archetypů a na základě toho určit adekvátní procento rozpočtu z celkových tržeb značky. Diplomová práce také obsahuje návrh automatizace celého procesu ke sledování vývoje tržeb a procenta rozpočtu na dané značky.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses