Udržitelnost energetické politiky České republiky v kontextu požadavků Evropské unie - Hrdina, Jakub; Votoupalová, Markéta; Barkhatov, Dmitriy; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato práce se věnuje udržitelnosti energetické politiky vlády Andreje Babiše v kontextu požadavků EU. Teoretickým východiskem práce je koncept udržitelného rozvoje. V práci je analyzován postoj této vlády k OZE, jádru a fosilním palivům. Dále je provedena analýza jednotlivých kroků vlády s ohledem na pilíře udržitelného rozvoje. Cílem práce je zhodnotit udržitelnost energetické politiky této vlády a zda byly její kroky v souladu s požadavky EU na udržitelnost.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses