Sociální sítě v marketingové komunikaci turismu - Fialová, Alžběta (2022)
Bakalářská práce se zabývá úrovní využívání sociálních sítí v marketingové komunikaci v turistické praxi. Cílem práce je analyzovat marketingovou komunikaci na sociálních sítích u vybraných cestovních kanceláří a následně vypracovat doporučení pro zlepšení současné komunikace. Samotná práce je rozdělena do čtyř kapitol, přičemž první tři kapitoly představují teoretickou část práce. Poslední kapitola představuje praktickou část práce, která se skládá z kvantitativního výzkumu pomocí dotazníkového šetření a z analýzy marketingové komunikace na sociálních sítích. V závěru praktické části jsou pak vypracovány návrhy na zlepšení komunikace pro jednotlivé cestovní kanceláře.