Kompletní technologický a ekonomický návrh a vydání idle (incremental/klikací) mobilní hry ve frameworku Unity - Michálek, Richard; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Práce se zabývá vytvořením 2D, mobilní, klikací idle hry pro platformu Android v herním frameworku Unity. Práce je dělena na dvě části: teoretickou a praktickou. Teoretická část práce pojednává o vysvětlení základních pojmů práce, tvorbě prvotního hrubého konceptu hry, detailní analýze podobných vydaných her, analýze monetizačních nástrojů mobilních her a analýze platformy Google Play. Část je zakončena tvorbou návrhu hry na základě veškerých získaných informací z analýz. Praktická část práce popisuje detailně popsaný průběh vývoje a vydání hry. Součástí popisu vývoje hry je popis vybraných vývojových nástrojů, tvorba grafiky hry od základů, prozkoumání matematiky za idle hrami a implementace s názornými ukázkami a vysvětlenými postupy všech částí hry. Závěr práce vyobrazuje testování hry za pomoci několika testerů a její následné vydání na platformu Google Play.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses