Využití sociálních sítí v podniku služeb - Davidová, Veronika; Hesková, Marie, 1948-; Foret, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou marketingových aktivit firmy Fotodroid s.r.o., s důrazem na využívání sociálních sítí. Pro užší zacílení bylo vybráno odvětví svatebního průmyslu, kde firma nabízí fotografické služby. Cílem práce je shrnout výhody a nevýhody sociálních sítí pro marketingovou komunikaci zkoumané firmy a následně navrhnout způsob pro zvýšení efektivity marketingové komunikace s důrazem na využití sociálních sítí ve smyslu integrované marketingové komunikace. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a praktickou část. Rešerše literatury je věnována marketingovému plánování služeb, marketingové komunikaci, sociálním sítím a on-line reklamě. Praktická část obsahuje představení firmy, analýzu jejich dosavadních marketingových aktivit, komparaci firmy s dvěma největšími konkurenty z pohledu využívání sociálních sítí k marketingové činnosti, zhodnocení výsledků a návrhy na zlepšení stávající situace.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses