Marketingová strategie firmy PONATURE - Dohová, Simona; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií při expanzi nově vznikající české firmy PONATURE, s.r.o. na český a okrajově i na zahraniční trh. Cílem práce je vyhodnotit a navrhnout možné změny v marketingové strategii firmy. První kapitola se zabývá teoretickým zpracováním marketingové strategie, strategické analýzy, 4P a Swot analýzy. Další kapitola představuje firmu, obchodované zboží, trh a konkureci. Poslední kapitola využívá poznané teoretické znalosti z první kapitoly na vybrané firmě.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses