Politická komunikace Donalda Trumpa v období prezidentských voleb 2016 - Mrázová, Kateřina; Lisa, Aleš, 1956-; Vymětal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá využíváním Twitterového účtu Donalda Trumpa ve volebním období amerických prezidentských voleb 2016. Cílem práce bylo analyzovat příspěvky twitterového účtu @realDonaldTrump a jejich proměnlivost v různých obdobích kampaně. Pomocí deskriptivní analýzy ukazuje konkrétní metody, které pomohly Donaldu Trumpovi stát se prezidentem. Správná komunikace na sociálních sítích byla jednoznačně jedním z klíčových elementů v boji o prezidentský post, o čemž vypovídají výsledky dat.
Vedoucí práce: Aleš Lisa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses