Možnosti a způsoby výkonu závislé práce a podnikání v Kanadě pro cizí státní příslušníky - Rezková, Veronika; Kačírková, Eliška; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce se zaměřuje na možnosti a způsobu výkonu závislé práce a podnikání v Kanadě. V současné době se můžeme velmi často setkávat s cizími státními příslušníky, kteří se přestěhovali za lepší pracovní příležitostí. Je to jev, který je běžný v ekonomicky vyspělých státech a proto ho můžeme pozorovat i v Kanadě. V této práci se zaměřuji na možnosti, které jsou těmto pracovníkům a podnikatelům dány a do jaké míry je kanadský pracovní trh otevřený právě cizím státním příslušníkům.
Vedoucí práce: Eliška Kačírková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses