Budování brandu pro obchod pokojových rostlin - Tiulkina, Daria (2021)
Tato bakalářská práce je věnovaná procesu budovaní brandu pro obchod, který se zaměřuje na prodeje pokojových rostlin. Cílem je vytváření nového brandu s novou verbální a vizuální identifikací. Bakalářská práce se skládá ze dvou časti: teoretické a praktické. Teoretická část je věnována algoritmu budovaní brandu a skládá se z časti analýzy podniku, výzkumu, strategie, kreativního konceptu a jeho dalšího rozpracování. V této časti se rozebírají marketingové a kreativní nástroje, které mohou pomoct při budování nové značky. Praktická část je věnována skutečnému budovaní značky s důrazem na vytváření jednotného vizuálního stylu.