Budování brandu pro obchod pokojových rostlin - Tiulkina, Daria; Truhlář, Filip; Antsifirova, Margarita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce je věnovaná procesu budovaní brandu pro obchod, který se zaměřuje na prodeje pokojových rostlin. Cílem je vytváření nového brandu s novou verbální a vizuální identifikací. Bakalářská práce se skládá ze dvou časti: teoretické a praktické. Teoretická část je věnována algoritmu budovaní brandu a skládá se z časti analýzy podniku, výzkumu, strategie, kreativního konceptu a jeho dalšího rozpracování. V této časti se rozebírají marketingové a kreativní nástroje, které mohou pomoct při budování nové značky. Praktická část je věnována skutečnému budovaní značky s důrazem na vytváření jednotného vizuálního stylu.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses