Vliv pandemie COVID 19 na uplatnění médií v komunikaci dětské výživy ve společnosti Nestlé. - Peštová, Monika (2021)
Tato práce se zabývá tématem vlivu celosvětové pandemie na mediální komunikaci ve společnosti Nestlé. Cílem práce je provést vyhodnocení vlivu pandemie COVID-19 na jednotlivá média a navrhnout doporučení v komunikaci dětské výživy ve společnosti Nestlé. Pro vyhodnocení vlivu pandemie na mediální komunikaci jsou v práci zhodnoceny komunikační kampaně značky před a po první vlně COVID-19 skrze data z analytického nástroje Google Analytics. Pro lepší pochopení vlivu pandemie bylo zrealizováno dotazníkové šetření zaměřené na hlavního spotřebitele značky BEBA - matky dětí ve věku 6 měsíců až 3 roky věku dítěte. Z práce vyplývá, že pandemie měla vliv na jednotlivá média, nejvíce na televizi a také urychlila digitální transformaci komunikací firem.