Návrh nové marketingové strategie pro startup Eco Fashion Labels - Jošek, Richard; Postler, Milan, 1960-; Lískovec, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato diplomová práce má za cíl vytvořit marketingový plán pro startup Eco Fashion Labels se zaměřením na marketingovou strategii mezinárodní expanze s využitím navržených komunikačních a propagačních nástrojů. Teoretická část popisuje vývoj marketingových koncepcí, specifika marketingu pro startupy a nástroje online marketingu. Součástí je i popis marketingového plánu a všech hlavních náležitostí, podle kterého je strukturována praktická část. Na závěr teoretické části je rozebrána problematika definice startupu a jeho hlavní charakteristiky. Praktická část práce začíná představením startupu Eco Fashion Labels. Následně je vypracována analýza vybraných evropských trhů z hlediska potenciálu v online prostředí, na kterou navazuje strategie vstupu na nejvhodnější trhy. Na základě analýzy je vytvořen marketingový plán pro Eco Fashion Labels, který obsahuje konkrétní návrhy propagačních nástrojů vhodných pro potřeby startupu. V rámci plánu je také alokován rozpočet pro jednotlivé marketingové aktivity v každé zemi a návrhy monitoringu a vyhodnocení. Na závěr jsou zmíněny přínosy práce pro startup.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses