Spotřebitelské vnímání produktů přírodní kosmetiky - Schulzová, Marie (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá tématikou přírodní kosmetiky, její definicí, certifikacemi a podává přehled o již existujících výzkumech, které se týkají spotřebitelského vnímání a postojů k přírodní kosmetice. Cílem této práce je na základě dotazníkového šetření zjistit, jaký je postoj českých spotřebitelů k produktům přírodní kosmetiky. Inspirovala jsem se dotazníkem od Matiće a Puhy (2016), ze kterého byly převzaty a přeloženy některé otázky, které byly dále aplikovány na české spotřebitele.