Spotřebitelské vnímání produktů přírodní kosmetiky - Schulzová, Marie; Hinčica, Vít; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá tématikou přírodní kosmetiky, její definicí, certifikacemi a podává přehled o již existujících výzkumech, které se týkají spotřebitelského vnímání a postojů k přírodní kosmetice. Cílem této práce je na základě dotazníkového šetření zjistit, jaký je postoj českých spotřebitelů k produktům přírodní kosmetiky. Inspirovala jsem se dotazníkem od Matiće a Puhy (2016), ze kterého byly převzaty a přeloženy některé otázky, které byly dále aplikovány na české spotřebitele.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses