Posouzení komunikační strategie společnosti Mopet CZ a.s. - Hošková, Anežka; Sadílek, Tomáš; Adamec, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou komunikační strategie se zaměřením na komunikační mix společnosti Mopet CZ. Teoretická část se zaměřuje na pojmy z oblasti marketingové komunikace, mezi níž patří nástroje komunikačního mixu. V praktické části je představena společnost Mopet CZ. Dále je věnován prostor kampaním stěžejních projektů společnosti, přičemž jsou rozebrány výsledky použitých komunikační prostředků. Cílem práce je objektivně zhodnotit komunikační strategii akciové společnosti Mopet CZ a posoudit úspěšnost u marketingových kampaní.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses