Zhodnocení nabídky cestovní kanceláře Tipatour zájezdy - Nerádová, Lenka (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. V rámci této bakalářské práce je analyzována cestovní kancelář Tipatour. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů spojených s cestovními kancelářemi. V druhé kapitole je krátce charakterizována cestovní kancelář Tipatour. Zaměřuje se na cenovou politiku, propagaci, distrubuci produktu a konkurenci cestovní kanceláře. Ve třetí kapitole je podrobně analyzována nabídka cestovní kanceláře z hlediska nabízených destinací a poskytovaných služeb. Analyzováno je i hodpodaření cestovní kanceláře v letech 2016-2020. Následně je cestovní kancelář zhodnocena pomocí SWOT analýzy, kde jsou rozebrány silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby.