Zhodnocení nabídky cestovní kanceláře Tipatour zájezdy - Nerádová, Lenka; Štemberk, Jan, 1977-; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. V rámci této bakalářské práce je analyzována cestovní kancelář Tipatour. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů spojených s cestovními kancelářemi. V druhé kapitole je krátce charakterizována cestovní kancelář Tipatour. Zaměřuje se na cenovou politiku, propagaci, distrubuci produktu a konkurenci cestovní kanceláře. Ve třetí kapitole je podrobně analyzována nabídka cestovní kanceláře z hlediska nabízených destinací a poskytovaných služeb. Analyzováno je i hodpodaření cestovní kanceláře v letech 2016-2020. Následně je cestovní kancelář zhodnocena pomocí SWOT analýzy, kde jsou rozebrány silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby.
Vedoucí práce: Jan Štemberk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses