Výroba elektrické energie v zemích V4 - Kalabis, Tomáš; Vošta, Milan, 1962-; Mazánková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá výrobou elektrické energie v zemích Visegrádské čtyřky. Hlavním cílem práce je provézt analýzu této výroby v letech 2010-2019. Vedlejším cílem je prozkoumat také případný import a export elektrické energie v těchto zemích. První kapitola práce se zabývá úvodem do elektroenergetiky a vymezuje základní pojmy. Druhá kapitola obsahuje samotnou analýzu výroby ve zkoumaných zemích. Třetí kapitola je porovnáním výroby v těchto zemích. Závěr vyhodnocuje výsledek analýz a porovnávání.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses