Franchising v pohostinství - Pavel, Jan (2021)
Cílem práce je charakterizovat koncept podnikání na základě franšízové spolupráce v oboru pohostinství se zaměřením na restaurace rychlého občerstvení. Na základě právní úpravy podnikání v České republice rozhodnout, zda je pro začínající podnikatele v oboru pohostinství vhodné spolupracovat s franšízorem a aplikovat jeho koncept podnikání.