Franchising v pohostinství - Pavel, Jan; Švarc, Zbyněk, 1950-; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem práce je charakterizovat koncept podnikání na základě franšízové spolupráce v oboru pohostinství se zaměřením na restaurace rychlého občerstvení. Na základě právní úpravy podnikání v České republice rozhodnout, zda je pro začínající podnikatele v oboru pohostinství vhodné spolupracovat s franšízorem a aplikovat jeho koncept podnikání.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses