Návrh serverové a mobilní aplikace pro službu podpory cestování - Holík, Jakub; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Šlajchrt, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato diplomová práce se věnuje implementaci serverové a mobilní aplikaci pro službu podpory cestování. Cílem této práce je analyzovat současnou nabídku aplikací, navrhnout serverovou a mobilní aplikaci a následně tyto realizovat a zdokumentovat. Aplikace má umožnit uživatelům vyhledávat místa pro přenocování v obytných vozidlech a také jejich přidávání. Na základě průzkumu současných nabízených řešení pro platformu iOS byly vytyčeny funkční a nefunkční požadavky a také sestaveny jednotlivé případy použití pro aplikaci. Technologie použité pro implementaci serverové i mobilní části aplikace byly zdokumentovány, stejně jako nástroje použité během vývoje. V implementačních kapitolách byly prezentovány důležité funkcionality i prvky obsažené ve zdrojových kódech a uživatelském prostředí aplikace. Na závěr byla sestavena uživatelská dokumentace mobilní aplikace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses