Návrh a realizace systému pro správu faktur - Novotný, Daniel (2021)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá popisem komplexního procesu vývoje distribuované webové aplikace od sběru business požadavků přes návrh a implementaci až po provoz aplikace v cloudovém řešení postaveném na Kubernetes. Práce je členěna do čtyř hlavních částí, a to: „popis a sběr požadavků na aplikaci“, „návrh aplikace“, „implementace aplikace“ a „provoz aplikace“. Jednotlivé části tedy souhrně popisují procesy analýzy, vývoje a provozování aplikace.